10 gode grunner til at du skal bruke sløyfe

 

1. Det er annerledes


Først av alt, det er annerledes. Du vil ikke se ut som typiske Ola Normann eller faren din. En sløyfe lar deg være et individ med en unik utstråling. Når alle andre kommer med slips, hvorfor ikke skill deg ut fra mengden med en kul sløyfe? 


2. Du er i bra selskap!        

Stadig flere kjendiser bruker sløyfe når du ankommer ulike prisutdelinger. Noen av dem er David Beckham, Robert Downey og Brad Bitt. En sløyfe skaper oppmerksomhet. Slips blir fort kjedelig hvis du ankommer med en sløyfe som skiller seg. Nyt anledningen og hils eller skål med sidemann. Han vil automatisk si "Kul sløyfe"


David Beckham in a Navy Tuxedo (With images) | Groom tuxedo navy ...Three Celebrity Style Tips | Lessons On Dressing Well From The Red ...Brad Pitt , Bow Tie Beaus: Brad Pitt, Channing Tatum, Idris Elba ...


3. Det er en bra "Ice breaker"


Folk vil bli oppfordret til å gå til deg å starte en samtale. Hvis du regelmessig snubler over small talk, og er utilstrekkelig når det kommer til interesse hos dine venners barn, bør du vurdere å bli med i sløyfesamfunnet. Det vil gi deg noe å snakke om "til kuene kommer hjem".


4. Du virker mer.... vennlig. 


Er du en drittsekk av natur? Frykt ikke mer. En sløyfe bryter umiddelbart ned ditt tøffe ytre, i hvert fall inntil du spør din venns kjæreste om hun er gravid (som hun ikke er..).

 

5). Du kan komme deg unna situasjoner som du ikke kunne ha gjort med slips


"Å, se på den fyren med sløyfe, se på ham - nå løper han rundt med buksene nede igjen. Han er så morsomt!"

eller

"Han fyren bare dasket meg i ansiktet uten grunn"
"Vel, hva gjorde du?"
"Ingenting .... Han - han hadde på seg en sløyfe."


6. Mønstrene er kulere


Selvfølgelig kan du få funky mønstre på slips, men ville du noen gang ha brukt det? Iført et heftig mønster på slips er harry. Men på en sløyfe, det er kult. Og det er fakta!

7. Sløyfer er moderne      

 

Når du bruker sløyfe vil de i rundt deg skjønne at du bryr deg om mote og har peiling. Du har bra klesstil, noe som er en fordel sier kvinner. 

 

8. Det er trygt å anta at du har peiling


Ikke lyv. Du har sett inspirerende på en fyr som har på seg sløyfe på et bryllup og tenkt, "jepp, denne fyren har skjønt det." OBS: Når du har på deg en sløyfe vil folk anta at du har minst kunnskap om en av følgende:

  • Skotsk whisky
  • Cricket
  • Jordens gravitasjonskraft på månen
  • Baccarat

 

9. Du kan bruke trikset  "justér sløyfen" som tegnsetting etter en setning


Fortalt en god vits? Justér sløyfen. Gjort en klossete kommentar? Justér sløyfen. Gitt et kompliment til en dame? Justér sløyfen. 

 

10. Det er trendy!


Dette trenger ikke noe utdypning.


Eldre innlegg