News — tresløyfe

En skikkelig godnyhet!

Sløyfemannen Blogg Bow Tie sløyfe tresløyfe

Nye tresløyfer fra Jules Vesne!   Kjære sløyfemenn,Vi har på denne søndagen gleden av å presentere nye flotte tresløyfer fra Jules Vesne!Sløyfene fra Jules Vesne er naturligvis også håndlagde, og av kvalitet som vi står for. Et av Jules Vesne sine mest populære produkter er broderte tresløyfer Sløyfene er allerede lagt ut for salg i nettbutikken. Kjøp de her!

Les mer →


Tresløyfer + Skylines = Sant

Sløyfemannen Blogg Bow Tie Norway skyline sløyfe tresløyfe

Tittelen sier det meste. Tresløye + Skyline = Sant! Vi har den siste tiden lagt ut jevnlige bilder av vår nye kolleksjon av tresløyfer. Denne gangen kommer de med håndmalte skylines. Byene som blir lagt ut for salg i første omgang er Oslo, Paris, New York, London og Sydney. Hvis du har noen forslag til andre byer du ønsker på sløyfen oppfordrer vi deg til å skrive til oss på Facebook.Vi estimerer at kolleksjonen vil være klar, og lagt ut for salg innen 1 mnd. Noen små-justeringer på sløyfene gjenstår.     

Les mer →


Hvordan knyter man en sløyfe?

Sløyfemannen Blogg Bow Tie knyte sløyfe self-tie sløyfe tresløyfe uknyttet sløyfe

Kan du kunsten ved å knyte en sløyfe? Hos Sløyfemannen har du muligheten til å kjøpe mange av sløyfene uknyttet (self-tie). Mange foretrekker å kjøpe de ferdig knyttet, men vi merker at pågangen for uknyttede sløyfer har tatt seg opp den siste tiden. Hvis du er en av de som vurderer å starte å knyte sløyfen selv må du se her: Her er også en YouTube video vi anbefaler

Les mer →


Nye tresløyfer!

Sløyfemannen Blogg Norway sløyfe tresløyfe

Nye tresløyfer er lagt ut for salg i nettbutikken! Nye tøffe tresløyfer fra Butterfly Accessories er nå til salgs i nettbutikken.                      Kjøp en her før de blir utsolgt!

Les mer →


En smakebit

Sløyfemannen Blogg Bow Tie Norway sløyfe tresløyfe

Vi kommer snart til å lansere vår nye kolleksjon av tresløyfer, og her er en smakebit! I slutten av denne måneden vil flunkende nye tresløyfer være tilgjengelig i nettbutikken. Vi er vanvittig spente, sløyfene har flotte design og inngraveringer, og kvaliteten på sløyfene er fantastisk! Hold deg oppdatert på vår Facebookside eller her på bloggen. I mellomtiden.. her er en smakebit.                                                                                 ...

Les mer →